duminică, 3 aprilie 2011

Nu sh paduumaiesh......

V-am pacalit oleaca. Nu m-am despartit eu de Seriojel. Padumaiesh,o gluma ciotkoasa de 1 aprilie,care s-a adeverit a fi mai efectiva pe 2 aprilie. Nu,cum sa ma despart eu de el?!
 El e sufletul meu. De cela,de care poti sa spui ca-i pereche. Da,eu ma mai  cert cu el,ma mai contrazic,da oare nu e asta sarea shi piperul?:) Eu nu pot fi suparata pe el,nu ma pot imbirna sa tac sa nu mai vorbesc cu el,eu trebuie sa-l sun shi sa-i lamuresc de ce sunt inciudata,sa-i arat ca oricum am de gind sa vorbesc cu el. 
 Da,eu pot juca teatru. Mai ales asha fel de teatru dramatic. De asta pot sa va recunosc pe fiecare din voi jucind teatru in fatza mea. Sa nu credetzi,fereasca sfintul,ca teatrul se joaca permanent!! Nu!! Mai oboseshte el,actorul! :D M-a amuzat a culme sa va vad pe toti punind la indoiala shi analizind asta. Am fost sceptica in privintza reactiei voastre la gluma,dar s-a primit chiar mai bine decit ma ashteptam. 
 Taniusha,sa nu te superi pe mine! La tine amageala s-a facut din 2 parti,de la mine sh de la Sriojel. Totu e bine,da noua ne-a fost tare amuzanta reactia shi trairile tale. Dar asta mi-a mai demonstrat inca o data ca tu ne iubeshti,cit de putzin,tzii la noi. Shi noi tzinem la tine!
 Tuturor le cer scuze pentru pacaleala,sh le spun,sa holbeze ochii data viitoare,sa citeasca semnele din jurul lor.! :D anu asta am ris de 1 aprilie...:)

Un comentariu:

  1. măii... voi poate și ați râs anu ista de întâi aprilie.... da deam pe 2 aprilie n-o fost amuzant. Eu, deși nu vă cunosc de mult timp, chiar m-am indispus oleacă, dacă sincer. Pt mine snteți cuplu ideal (ptiu, ptiu, ptiu, să nu vă șie de deochi) și dacă VOI v-ați despărțit, pt mine conceptul de ”dragoste” începuse să se cufunde în ceață... Vă rog din suflet să nu mai faceți așa. Serios. Eu chiar m-am stresat.
    În rest, sănătate și... îndurați-vă de noi... și iubiți-vă în continuare!!!

    RăspundețiȘtergere