luni, 2 decembrie 2013

Make Me Up!

 


  Da, a venit timpul. A venit timpul să vorbim despre machiaj. Deschis, frumos, colectiv. Mai ales că am primit foarte multe solicitări și întrebări de genul: "Dika, da cînd vedem noi workshop de-al tău?", "Da lecții nu ții?", "Da poate ții?"

   Să nu mă judecați foarte tare, asta e prima mea experiență. Am ajuns la momentul cînd îmi permit să dau sfaturi. Vom vorbi mult, vom face schimb de experiență, vom bea vin bun, vom asculta muzică, și vom servi o cafeluță. Ca între noi, fetele, cum se obișnuiește.

   Am pregătit și o temă cît se poate de actuală. Makeup-ul de ocazie formală și neformală, că tot suntem în pragul sărbătorilor, rămîne a fi o întrebare nerezolvată. Ați observat vreodată fenomene de transformare 'uluitoare' ale unor colege de lucru, atunci cînd mergeți la sărbătorile corporative? Ieri era manager de proiect, părul strîns, zero machiaj, haine în tonuri neutre, ca azi să vezi intrînd pe ușă o nănășică, cu o ditamai coafura și cu un machiaj exagerat de colorat? Sunt sigură că da. Asta se întîmplă deseori, atunci cînd nu știm să alegem corect tipurile de coafură și machiaj pentru ocaziile semi-formale și cele casual. Despre asta vom și vorbi, în prima parte a workshop-ului Make Me Up.
   A doua parte o vom folosi pentru a vedea cum se face corect un machiaj de revelion, care n-ar fi ăla, astfel încît el să dureze și să arate fabulos pe durata întregii nopți. Recunosc, pentru mine e destul de frustrant momentul cînd văd poze, unde se vede foarte evident diferența dintre look-ul proaspăt de la începutul unui eveniment, și fața obosită și pe jumătate ștearsă de la sfârșitul lui.

   Pauza dintre aceste două discuții (nu le voi numi lecții) o va aduce pe Cristina Maxim, care ne va prezenta un produs revoluționar și cu atît mai simplu pentru demachiere, mănușa demachiantă Wow Mitt. Este o mănușă fabricată din fibre ecologice, nu necesită aplicare de produs demachiant, curăță pielea de machiaj și celule moarte și o lasă proaspătă și îngrijită. Veți avea, de asemenea, posibilitatea să vedeți o demonstrație a eficacității mănușii, și, de ce nu, să vă procurați una chiar pe loc, de la Cristina.

  Migdal-P ne va aduce cîte un pahar de vin gustos, ca aperitiv, iar Tucano Coffee ne va delecta cu cafea, cum ne-a obișnuit.

  Se vor petrece toate astea în incinta preacunoscutului Tipografia 5, care ne va găzdui cu plăcere.

  Prețul unei invitații este de 150 de lei. Invitațiile vor fi puse în vînzare la salonul de frumusețe Diva-D, pe str. Petru Movilă 23/3, precum și la mine, la n-rul de telefon 068 036353. Invitațiile vor fi puse în vânzare începînd de miercuri.

  Atenție, locuri limitate! Fiindcă este totuși un workshop de machiaj, capacitatea fizică permisă este de 65 de persoane. Se va merge pe ideea de first called, first served.

  Vă aștept cu mare drag, am emoții, dar sper să ne placă tuturor și să petrecem o dupăamiază de duminică utilă și frumoasă. Ne vedem.;)

2 comentarii:

  1. Salut Rodica. Iti admir foarte mult munca, urmaresc o parte a creatiei tale pe unica.md, as vrea foarte mult sa trec pe la salonul unde activezi, doar ca nu stiu cum as putea sa intru in contact cu tine pentru a stabili o vizita, nu sunt in tara si din aceste considerente as vrea sa stabilesc in prealabil intilnirea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut, Lidia. Mulțumesc mult pentru aprecieri, mă bucur că munca mea place. Mă poți găsi oricum pe pagina de facebook https://www.facebook.com/dika.cheptine , unde putem discuta în inbox mai detaliat.;)

    RăspundețiȘtergere