miercuri, 23 octombrie 2013

Schimbarea la față a Veronicăi


    Așa și-a denumit makeover-ul Veronica, câștigătoarea concursului de pe acest blogușor.
Este, într-adevăr, o altă fată. Am scos la iveală alt zâmbet, buze mai senzuale, pomeți mai sculptați, o culoare intens căpruie a ochilor.
    Cu toate că nu este deprinsă cu astfel de schimbări radicale, pînă și Veronica a fost șocată de rezultat. Din oglindă o privea o fată din reviste, foarte asemănătoare cu ea, și parcă-s aceeași ochi, și buze, și nas, și parcă nu s-a machiat atît de mult, dar...
    Pînă la sfârșitul zilei Veronica s-a deprins cu mimicile șocate ale colegilor de lucru, care scoteau sunete în loc de cuvinte, când o vedeau. E destul de uimitor să vezi reacția celor din jur, atunci când porți altfel de față. Măcar și pentru această colecție de priviri și zâmbete și mimici noi face să îți dai curaj pentru un makeover.

    Cu Veronica mi-a fost foarte ușor să lucrez, fiindcă am știut de la ce pornim și ce vreau să scot în evidență la ea. Cearcănele au fost prelucrate foarte bine, de aici a apărut și o nouă nuanță a pielii, și o formă mai definită a ochilor. Culoarea lor m-a dus cu gândul la o cafea bună, de aceea am ales culori moi, estompate, sidefate mărunt, care ar pune și mai mult în valoare luciul jucăuș din privire. Pomeții ușor bronzați și buzele lucioase au fost o completare a ochilor, care au devenit profunzi, misterioși și plini de vino-ncoa.


   



         


   Cu părul am hotărît să experimentăm, dat fiind că el este drept natural. L-am buclat într-o direcție și l-am desfăcut pe jumătate, ca să-i dăm un aer chic și neordonat. Veronica mi-a spus după asta că a ținut 3 zile, și chiar nu vroia să-l desfacă. Apropo, Veronica e o persoană care poate purta frumos niște bucle aproape desfăcute.
 
   Superbul colier este de la MALIKA Design, chiar înainte de târgUșor. O piesă statement, care a întregit look-ul Veronicăi.
    Pozele, împreună cu un articol scris de mine, sunt în numărul curent de "15 minute". Acolo veți vedea și un colaj de poze ale fetelor, care au participat în concurs și care au toată admirația mea.
 
    Eu sunt uimită de rezultat, fiindcă el nu lasă nepăsător pe nimeni, mai ales dacă o cunoști pe ea.  Sper să mai facem experimente frumoase, și sper că v-a plăcut și vouă Veronica din revistă. Ne auzim de bine.;)

Un comentariu: