marți, 1 octombrie 2013

Ea este


          În ochii mei sunteți toate câștigătoare. Ați câștigat tot respectul meu și al multor altor persoane, de la care am primit mesaje, credeți-mă pe cuvânt. Ați primit cuvinte de laudă, apreciere și mirare de la cei, care vă cunosc în realitate, sau din online, pentru faptul că puteți și arătați la fel de frumoase și pline de viață, ca și cu machiaj. Nu am spus și nu voi spune niciodată să nu folosim deloc cosmetice. Uneori, să fim sincere, numai un ruj potrivit poate să te readucă la viață. Dar acest proiect mi-a demonstrat mie, precum și vouă, sper, că uneori doar un pas radical poate să te scape de un complex inutil, ca apoi să-ți arate un nou mod de a gândi.
          Mi-a fost foarte greu să deliberez. Am probabil la fiecare din participante un model de makeover. Și-mi placeți voi toate pentru încrederea în sine. Și pentru faptul, că ați putut să vă încredințați acestui experiment.

          Majoritatea dintre voi sunteți active pe Facebook, de aceea am avut ocazia să mai cotrobăiesc printre pozele voastre. Aici am putut să iau și decizia finală. De data aceasta, câștigătoarea noastră este Veronica Țurcanu.





     

.


        Veronica este o curajoasă zi de zi. Este una din fetele, pe care te miri să le vezi machiate, cîteodată. Cu toate că, după spusele ei:
- are cearcăne întunecate pronunțate sub ochi
- sprâncele nu sunt atât de dese precum și-ar dori
- tenul este neuniform și o împinge spre fond de ten și corectoare,
        Veronica se simte cel mai bine atunci cînd nu este machiată. Fața ei emană lumină chiar și cu pielea de culoare măslinie. Ochii exprimă zâmbet și încredere în sine, zâmbetul este cald și binevoitor. Și asta o face mai frumoasă decât dacă ar fi machiată de un profesionist. Mi-a plăcut că, chiar și atunci când are mici probleme cu pielea, nu face din asta mare caz.

        Așadar, am decis că ea merită să câștige acest concurs, din simplul motiv că reprezintă asta. Pe Veronica o așteaptă o sesiune gratuită de makeup la centrul de frumusețe "Diva-D", o ședință foto cu procesul de makeup, precum și rezultatul, pentru revista "15 minute", și un bilet la un eveniment foarte frumos pentru femei tinere și profesioniste, "Women's Summit".
        Felicitări, Veronica! Sper să te bucuri de premiu.

        Celorlalte participante vă mulțumesc din suflet, ați făcut din micul meu experiment o experiență cât se poate de frumoasă! Sper ca, atunci când mai vin cu vreo idee, să fiți la fel de receptive. Ne auzim de bine! ;)

3 comentarii:

  1. Merci e super placut, sa te stii castigatoare. Sper intr-adevar acest concurs sa ajute femeile sa se priveasca cu alti ochi si sa gaseasca frumusete in interiorul sau, pentru ca ea de acolo porneste, eu stiu preciiis :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu mare plăcere. Să-ți prindă bine premiile.;)

    RăspundețiȘtergere