joi, 17 mai 2012

Ginduri in culori

    Azi o sa scriu asa cum simt. Adica, azi n-o sa scriu nimic neobisnuit.

 Demult n-am fost aici. Nu mi-au ajuns miinile pentru sufletul meu. Mereu fac ceva, mereu gindesc ceva, si mai intotdeauna pentru cineva. Trebuie sa mai gindesc si pentru mine, am zis eu. Trebuie sa ma scutur de grijile altora si sa imi caut de ale mele.
  Danelusa mea e departe. asta e unica parte de suflet, careia ii permit sa plece departe de mine, fiindca isi implineste un vis. Acolo intr-adevar e mai bine pentru ea, e mai curat, e mai lipsit de birfe si vorbe aiurea, care ingreleaza, acolo lumea ii zimbeste cind o vede. Si ea merita sa i se zimbeasca. Sigur ca mi-e dor de ea...dar nu pot fi atit de egoista. As vrea s-o pot vedea cam in fiecare zi, cum obisnuiam s-o fac, de cind m-am mutat eu la oras cu invatatul si ei cu traiul. Dar acolo e mai bine. As pleca si eu acolo, macar pe-o perioada, sa inteleg viata de acolo. Sa traiesc putina viata de acolo.

      Frumoasa mea... e visatoare si inca mai crede in bine. Si, odata cu ea, cred si eu.:) Nu poti sa nu crezi in cel, pe care il iubesti.


 Katiusha mea e ocupata mai tot timpul. Ma bucur tare mult pentru ea. Acum vad o altfel de Katea: una hotarita, frumoasa, incredintata, plina de planuri. Asta e Katea care trebuia ea sa devina: o Fata !!

  Continui sa visez ce nu-mi trebuie. Subconstientul meu nu-mi da pace, si imi arata ce trebuia sa fie si ce ar trebui sa fie, de fapt, pe cind eu stiu ce trebuie sa fie! Eu stiu. Dar sint numai eu singura cu stiinta mea. Si n-are rost sa incep a trimbita despre semnificatia unui vis, care se repeta deja de 5 ori (!), deoarece inafara de faptul, ca influentez pe cineva, ma influentez pe mine, si m-am saturat. Concluzia: vreau sa incetez sa visez, macar pe o perioada. Macar cind am ochii inchisi.

  Orasul a devenit colorat. E frumos, viu, seara e romantic. Ziua misuna, seara miroase a dragoste. Pacat de asa primavara, ce se iroseste pe iesiri la bere. De fapt, nici n-am reusit sa gust din primavara asta, atit de repede s-a dus. Mai e putin si e vara, si vin alte parfumuri, alte gusturi, alta muzica.. Dar asta e altceva.

  Urmatorul articolas va fi scris de pe noul meu bebelus, laptopul meu, de la reteaua mea de net (am si eu o mindrie personala), si va fi despre Tanea. M-a provocat sa scriu despre ea, si eu i-am cerut permisiunea sa public orice n-as scrie. S-a cam temut fata, dar articolul va fi.

  Fii bucuros ca ti se da sa traiesti acum, apreciaza ce ai, ce vezi, ce ti se da. Si maninca gustos, si iubeste.:)

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu