luni, 2 aprilie 2012

Pentru El

  

      Pentru el e aceasta postare. Pentru cel ce a iubit viata asa cum se iubeste disperat: cu toata forta, cu toata ardoarea, cu toata energia sa. Pentru cel ce a stiut sa infrunte demn, sfidator poate, gurile rele, ce-l banau, ce-l birfeau, ce-l iscodeau, invidiau si admirau in taina. Pentru cel ce a stiut sa se faca respectat prin taria de caracter, prin vointa de a ramine mereu la fel, deschis, vesel, comunicabil. Pentru cel ce s-a impus prin prezenta, gind, atitudine, chiar si in fata sortii dusmane. Pentru cel ce avea un suflet la fel de luminos ca dragostea pentru familia sa. Pentru cel ce n-avea nimic mai scump decit pe cele doua femei din casa. Pentru cel ce s-a maturizat prea repede, si a devenit prea barbat. Pentru cel ce a ramas a fi cel mai vesel si ghidus prieten al copilariei mele. Pentru cel ce a apucat sa guste din orice oportunitate, pe care i-a oferit-o viata, s-o sorbeasca din plin. Pentru cel ce a avut marele curaj de a se arata lumii exact asa cum era. Pentru cel ce a ramas drept exemplu de stoicism si caracter in fata atitor oameni.. Pentru cel ce a stiut sa joace si sa cistige. Pentru cel ce a riscat, si n-a regretat o secunda.

  Pentru Danu e aceasta postare. Pentru vesnicul lui zimbet flegmatic, sufletul sau frumos, si dragostea de viata. Pentru  tine, Danu... O sa-mi fie teribil de dor, teribil....


P.S. Draga lume, nu birfi. Poate va va roade curiozitatea sa prindeti sau sa raspinditi vreun zvon despre el, dar ginditi-va ca orice cuvint spus in van e inca o piatra dureroasa pe sufletul acestei familii, lasate fara consolare. Acei ce nu l-au cunocut cu adevarat, nu vor sti niciodata cum a fost el, de fapt. Iar el a fost minunat.

 Rest in peace, my friend....

8 comentarii:

 1. A fost un om de aur...si chiar cei care nu il cunoscut , pai au auzit de asta sunt convinsa . Si nu ar trebui sa fie nici o persoana pe lumea aia care sa vb de rau , caci de omul asta nici nu ai ce spune negativ....

  RăspundețiȘtergere
 2. Era este si va fi un om de aur!!!! Si chiar cei ce nu il cunosct , au auzit de el , sunt convinsa. Nu ar trebui sa fie nici un om pe lumea aia care ar vorbi rau despre persoana data , cu toate ca lumea e diferita , si cineva poate si a incercat , dar e fara sens...omul asta nu are nimic NEGATIV!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Наши сердца несут память о нас, тебе и всем, что было связано с тобой, что мы вспоминаем с лихвой...
  Твои победы и промахи - это было жизнью, в жизни надо учиться проигрывать, чтоб победить..
  Только одно помни: твоя жизнь.
  Нет, не напрасна..
  Твои друзья ценят и помнят, как ты дарил счастье...

  Знай, друг, мы будем тебя помнить!
  в наших сердцах ты жив, не забыт!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Imensa pierdere...sincere condoleantze Dika... nu am cuvinte... :(

  RăspundețiȘtergere
 5. Imensa pierdere... sincere condoleantse familiei... nu am cuvinte :(

  RăspundețiȘtergere
 6. eu citisem ieri la un amic...si ma gandeam ca imi pare cunoscut numele. Condoleantele mele. E trist cd pleaca tinerii, e trist pentru parinti.

  RăspundețiȘtergere
 7. R.I.P. (( să-ţi fie ţărîna uşoară...

  RăspundețiȘtergere
 8. R.I.P. (( să-ţi fie ţărîna uşoară...

  RăspundețiȘtergere